طرز تهیه خورش بامیه


گوشت            400گرم
بامیه               200گرم
گوجه فرنگی      3عدد
لیمو عمانی       2عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده   2 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه  به مقدار لازم
دارچین نکوبیده  1 قطعه

ابتدا گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده و یک تکه چوب دارچین نکوبیده بپزید. در اواسط پخت بامیه و نمک و زرد چوبه و رب را به آن اضافه کنید. بامیه را تاحدی بپزید که له نشود. لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کرده و به خورش اضافه کنید پنج دقیقه به پایان پخت گوجه فرنگی را پوست کنده و دانه های آن را بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید و به همراه پیاز داغ در خورش بریزید و سعی کنید که زیاد پخته نشود.حالا دارچین را از خورش در آورده و دور بیندازید . خیلی آرام و با دقت خورش را در ظرف بکشید تا بامیه هاسالم بمانند.

http://bit.ly/1Rbqmsn

باغ دارو              خورش بامیه               آشپزی  

/ 1 نظر / 9 بازدید
سيستم وبلاگدهي جديد لاين بلاگ

يه سيستم فوق العاده حرفه اي براي وبلاگ نويسان کاملا رايگان ايندکس بسيار بسيار سريع در گوگل و ياهو ثبت رايگان وبلاگ شما در هزاران دايرکتوري سايت هاي ايراني و خارجي همين حالا وبلاگتون رو در لاين بلاگ بسازيد www.lineblog.ir