سس هزار جزیره خانگی درست کنید

ساقه کرفس / 2 عدد

پیازچه / 50 گرم

جعفری (ریز خرد شده) / یک قاشق غذاخوری

خیارشور (چرخ شده) / یک سوم پیمانه

تخم مرغ آب پز / 2 عدد

سس مایونز / 2 پیمانه

روغن زیتون / یک پیمانه

سرکه سفید / یک چهارم پیمانه

فلفل قرمز / یک سوم پیمانه

نمک / به میزان لازم

ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید.

 خیارشور را بسیار ریز رنده کنید.

 تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید.

 بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید.

 سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید. 

موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد.  

/ 0 نظر / 13 بازدید