لازانیای لقمه ای

گوشت چرخ کرده 300 گرم  .  سیر 3 عدد  .  فلفل دلمه 1 عدد .  سس ماکارونی 1 فنجان

پنیر خامه ای 2 بسته  .  پنیر ریکوتا 2 فنجان .  پیاز 2 عدد  .  لازانیا یا خمیر فیلو مقدار لازم

پیاز خرد شده و مثداری روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، سیر رنده شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود.

سس ماکارونی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا سس جذب مواد شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

پیاز خرد شده و مثداری روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، سیر رنده شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود.

سس ماکارونی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا سس جذب مواد شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

لازانیا را با توجه به دستور روی بسته بندی آماده کنید ( ورقه های لازانیا را داخل آب جوش بریزید و پس از مدت زمان تعیین شده ابکشی کنید ) اگر ورقه های لازانیای شما مستطیل شکل است پس از آبکشی با قیجی بصورت مربع برش دهید.

داخل قالب های فنجانی را چرب کنید ، یک ورقه لازانیا درون هر قالب قرار دهید ، پنیر خامه ای را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و با قاشق مقداری از پنیر در مرکز هر ورقه بگذارید سپس کمی از مایه گوشتی روی پنیر بریزید.

روی مایه گوشتی کمی پنیر ریکوتای رنده شده بریزید و ورقه دیگری روی آن قرار دهید ، مجدد کمی پنیر خامه ای ، مایه گوشتی و کمی پنیر ریکوتا بریزید و به این ترتیب با 2 لایه لازانیا و مایه گوشتی قالب را پر کنید.

قالب را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکهپنیر روی لازانیا ذوب شد و لبه های لازانیا برشته شد آماده سرو میباشد.

نکته ها : لازانیا فنجانی یا لازانیا لقمه ای دارای بافت بیرونی ترد و بافت داخلی نرمی میباشد ، سریع آماده شده و مناسب برای وعده عصرانه یا شام است ، میتوانید بجای لازانیا از ورقه های خمیر فیلو هم استفاده کنید ، میتوانید بجای پنیر ریکوتا از پنیر موزارلا ، پنیرپیتزا و پنیرهای مشابه استفاده کنید ،  گوشت را میتوانید با سویا جایگزین کنید یا از ترکیب مساوی گوشت و سویا استفاده نمائید.

http://bit.ly/1Rbqmsn

/ 0 نظر / 6 بازدید