طرز تهیه موس میوه ای

آب     30 میلی لیتر
ژلاتین     5 گرم
سس میوه ای    130 میلی لیتر 
خامه زده شده (شکر برای خامه لازم نیست)     130 گرم
مرنگ ایتالیایی (2 سفیدهٔ تخم مرغ)   

. آب گرم را در ظرفی نسوز ریخته و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم تا ژلاتین در آب چند دقیقه خیس شود. سپس ظرف نسوز را در داخل آب گرم گذاشته بهم می زنیم تا ژلاتین حل شود. ژلاتین در دمای 60–50 درجه سانتیگراد حل شده و در صورتی که دمای محلول از 80 درجه بیشتر باشد بوی ناخوشایندی از ژلاتین متصاعد شده و خاصیت انجمادکنندگی آن کاهش می یابد.

2. ژلاتین را به هر نوع سس میوه برای نمونه سس تمشک اضافه می کنیم و بهم می زنیم. دمای سس میوه نباید خیلی سرد باشد زیرا اضافه کردن ژلاتین به یک مایع بسیار سرد باعث بسته شدن سریع آن شده در داخل مایع لخته های ژلاتین بوجود می آید.

3. خامهٔ زده شده را به مرنگ ایتالیایی اضافه می کنیم.

http://bit.ly/1Rbqmsn

باغ دارو            آشپزی                 موس میوه ای                

/ 0 نظر / 6 بازدید