شیرینی پادرازی

آرد گندم: 70 گرم (من آرد سفید ریختم)

آرد برنج: 65 گرم

آرد نخودچی: 70 گرم

روغن کاملا جامد:‌125 گرم

پودر قند: 80 گرم

تخم مرغ: 1 دونه

شربت یا عسل: 1 ق چایخوری

پودر زنجبیل: یک دوم ق چایخوری

پودر هل: یک دوم ق چایخوری

برای رومال:

زرده تخم مرغ: 1 دونه

پودر قند: 1 ق چایخوری

محلول زعفرون: یک دوم ق چایخوری

کنجد

طرز پخت:

تخم مرغ رو با چنگال می زنیم تا از لختگی در بیاد، پودر قند و عسل (یا شربت) رو هم اضافه می کنیم و می زنیم تا مخلوط یکنواخت بشه 

روغن جامد رو یکم با همزن می زنیم (یا همزن دستی) تا باز بشه، حالا آردها رو می ریزیم توش و ده دقیقه به هم زدن ادامه می دیم تا مایه کرمی و چسبنده ای داشته باشیم که رنگش روشنه..

مخلوط تخم مرغ رو هم اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن مواد رو هم می زنیم..حالا مواد رو دو قسمت می کنیم .. به یکی پودر هل و اون یکی پودر زنجبیل اضافه می کنیم ..

هر کدوم رو جدا توی کیسه فریزر میذاریم و به صورت دیسک صافش می کنیم و چند ساعت توی یخچال می ذاریم (ترجیحا یه شب)..اگه چسبناک بود مهم نیست. توی یخچال خوب میشه

بعد از استراحت فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و خمیر رو روی سطح ارد پاشی شده یکم ورز می دیم و به ضخامت 4..5 میلی متر باز می کنیم..با کاتر شیرینی زبان قالب می زنیم و به سینی فر منتقلشون می کنیم...حواستون باشه با فاصله بذارین نه مثه من !!

 مواد رومال رو مخلوط کرده و برس می زنیم روی شیرینی ها و بعد با پشت چنگال روشون خط میندازیم..این عکس اشتباهه ها...اونوری کنین چنگال رو

روی شیرینی ها کنجد یا خرفه یا پودر پسته بریزین و سینی رو به فر گرم شده منتقل می کنیم

ده دقیقه تا بک ربع بعد شیرینی ها آماده می شن

http://bit.ly/1Rbqmsn

باغ دارو,              آشپزی,                       شیرینی,

/ 0 نظر / 11 بازدید