لازانیا با مایکروفر

ورقه لازانیا  300 گرم  .  کالباس 200 گرم  .  گوشت چرخ کرده 200 گرم  .  قارچ 5 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد  .  پیاز 2 عدد  .  سیر 2 حبه  .  رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

سس قرمز ساده 1 لیوان  .  پنیر پیتزا مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، داخل قابلمه چند لیوان اب بریزید و مقداری نمک و روغن اضافه کنید ، پس از اینکه آب به جوش آمد ورقه های لازانیا را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه با آب سرد ابکشی کنید.

برای تهیه مایه لازانیا ، ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل ان بریزید ، سیرها و پیاز را رنده کنید و داخلروغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

کالباس و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، قارچ را نیز حلقه ای خرد کنید سپس همه این مواد را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا اب مواد کشیده شود ، پس از کشیده شدن اب غذا رب ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، کمی مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مایه لازانیا سرد شود.

برای تهیه سس قرمز 1 لیوان آب را بهمراه 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا اب سس به نصف کاهش پیدا کند ( میتوانید از 1 لیوان سس ماکارونی آماده هم استفاده کنید ).

 

درون ظرف مخصوص مایکروفر یا ظرف پیرکس را کمی چرب کنید ، مقداری سس قرمز ته ظرف بریزید و پخش کنید سپس چند ورقهلازانیا ته ظرف بچینید ، مقداری سس قرمز روی ورقه های لازانیا بریزید و مقداری از مایه لازانیا روی ان پخش کنید ، روی مایه را با پنیرپیتزا ( پنیر رنده شده یا ورقه ای ) بپوشانید.

مجدد یک لایه ورقه لازانیا بچینید و روی ان مقداری سس قرمز بریزید سپس مقداری مایه لازانیا و در انتها نیز با پنیر پیتزا روی ان را کامل پوشش دهید ، هر تعداد طبقه ای که دوست دارید بچینید.

ظرف را روی سینی گردان بگذارید و با قدرت 100 درصد و به مدت 10 – 15 دقیقه بگذارید لازانیا بپزد. ( همچنین میتوانید برای پختلازانیا از ترکیب کانکشن و گریل به مدت 30-45 دقیقه استفاده کنید ).

پس از آماده شدن لازانیا را از مایکروفر خارج کنید ، مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی لازانیای داغ بریزید سپس برش بزنید و بهمراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید بجای سس قرمز به همان مقدار از سس سفید مخصوص لازانیا استفاده کنید.

برای تهیه سس سفید به 1 قاشق غذاخوری آرد سفید + 1 لیوان شیر + 3 قاشق چایخوری کره و کمی نمک نیاز دارید ، آرد را کمی تفت دهید سپس نمک و کره را اضافه کنید و در اخر نیز کم کم شیر را را اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس غلیظ شود  پس از سرد شدن داخل لازانیا استفاده کنید.

/ 0 نظر / 4 بازدید