تهیه ی مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار

آرد سفید                                   150 گرم
روغن زیتون                                4/1 فنجان
سفیده ی تخم مرغ                      5 عدد
بیکینگ پودر                                نصف قاشق مربا خوری
دلستر                                        یک عدد ( یک شیشه ی کوچک)
 نمک                                         به میزان لازم
فلفل قرمز                                  به میزان لازم
آرد سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده، سپس بیکینگ پودر و دلستر را به آنها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید،  در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید .
در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را خوب زده تا کاملا کف کنند و بعد آنها را به آرامی به مواد بالا اضافه و باز با هم خوب مخلوط کنید.
 
این مایع در این مرحله باید مثل ماست چکیده شود .
 
میگو و تکه های گوشت مرغ آماده را در این مواد بغلطانید و در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود  بیاندازید تا پف کرده و سرخ شوند که با سس سفید مخصوص آن بسیار غذای لذیذ و خوشمزه ای خواهد بود.
باغ دارو          آشپزی                  میگو 
/ 0 نظر / 4 بازدید