دسر طالبی

طرز تهیه دسرطالبی

مواد لازم

طالبی           1 عدد متوسط

خامه             250 گرم

خاک قند        6 قاشق غذا خوری

موز               2 عدد متوسط

توت فرنگی     20 عدد

طالبی را از وسط دو نیم کرده پوست آنها را کامل بگیرید. تخم های داخلش را درآورید و طالبی دو نیم شده را در دو ظرف جدا از هم قرار دهید. خاک قند و خامه را خوب با هم مخلوط کنید به اندازه ای باید زده شوند که خوب سفت شوند بعد از سفت شدن کامل خاک قند و خامه آن را داخل طالبی ها بریزید.برگ و دم  توت فرنگی ها را جدا کنید, موز ها را حلقه حلقه خرد کنید و درون طالبی ها ریخته و تزئین کنید. طالبی های پر شده از مواد را درون یخچال بگذارید و بعد از نیم ساعت سر کنید.

http://bit.ly/1Rbqmsn

باغدارو        آشپزی            دسر طالبی        آشپزی باغدارو 

/ 0 نظر / 2 بازدید