ماهی قزل آلا و زیتون با مایکروفر

ماهی قزل آلا : 500 گرم   

زیتون سیاه هسته درآورده : 50 گرم

جعفری خرد شده :  یک مشت

روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل : به مقدارکافی

ماهی قزل آلا را خوب بشوئید و تمیز کنید و آن را در یک ظرف  مخصوص آون قرار دهید . جعفری و زیتون ها را مخلوط کنید و ماهی قزل آلا را با مخلوط جعفری وزیتون  پر نمائید . روغن را هم اضافه کرده و با نمک و فلفل هم بزنید . با یک ورق نازک پلاستیکی بپوشانید و برای 10 دقیقه بر روی میزان قدرت 100% طبخ کنید وقتی ماهی پخته شد ورق نازک پلاستیکی را بردارید و با سس خودش ماهی را روغن مالی کنید .

ماهی قزل آلا، آشپزی ،      تغذیه سالم       باغ دارو

/ 0 نظر / 6 بازدید