سالاد خیار اندونزی، یک پیشنهاد عالی برای شب های تابستان

خیار، پوست کنده و قطعه قطعه
1 قاشق غذاخوری پیاز قرمز، کمی درشت تر خرد شده
1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1/2 قاشق چایخوری شکر
فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه
نمک دریا و فلفل سیاه برای طعم و مزه

خیار قطعه قطعه، پیاز قرمز و گشنیز را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل 30 دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.

http://bit.ly/1Rbqmsn

/ 0 نظر / 8 بازدید