کیک گردویی

 تخم مرغ جدا شده 6 عدد
کره یک پیمانهٔ 200 میلی لیتری
شکر یک و یک چهارم پیمانه
آرد الک شده 2 و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک و یک چهارم قاشق غذاخوری
وانیل
شیر یک پیمانه
 گردوی خرد شده یک دوم پیمانه

. کره و شکر را میزنیم تا سفید شود زرده های تخم مرغ را نیز یا فاصله مخلوط کرده می زنیم.

2. آرد، بیکینگ پودر، وانیل، شیر را نیز بتدریج داخل مایه کرده بزنید.

3. گردو را اضافه کنید.

. سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود بصورت دورانی با مواد قاطی کنید.

5. در حرارت 170 درجه 45 دقیقه بپزد.

http://bit.ly/1Rbqmsn  

باغ دارو              آشپزی               کیک گردویی  

/ 0 نظر / 6 بازدید