آبگوشت گیاهی

 گندم 4/1 پیمانه
    نخود ، لوبیا چیتی وسفید 1 پیمانه
    پیاز متوسط 2 عدد
    گوجه فرنگی 4 عدد
    سیب زمینی متوسط 4 عدد
    سویا 2/1 پیمانه
    رب 3 قاشق غذاخوری
    روغن 3 قاشق غذا خوری
    نمک 2 قاشق چایخوری
    فلفل قرمز 8/1 قاشق چایخوری
    لیمو عمانی 4 عدد
    کره 100 گرم آب 8 پیمانه
    زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
    دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه آبگوشت گیاهی



ابتدا تمام حبوبات و گندم را از قبل خیس می کنیم که نفخ آنها گرفته شود . سپس بمدت 2 الی 3 ساعت می پزیم تا کاملا پخته شود . سویا را طبق روش قبل آماده کرده و با کره خوب تفت می دهیم و به ترتیب زرد چوبه ، فلفل سیاه ، نمک ، دارچین ، کمی زعفران آب شده ( به دلخواه ) ، رب گوجه فرنگی ، دو عدد پیاز که از قبل سرخ کرده ایم را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس 4 عدد سیب زمینی پوست کنده و 4 عدد گوجه فرنگی پوره شده را همراه با 8 پیمانه آب و لیمو عمانی نصف شده را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا خوب بپزد و جا بیفتد و تمام مواد جذب یکدیگر شوند .

http://bit.ly/1ADP6oU

باغ دارو        آشپزی               آبگوشت گیاهی           دیزی 

/ 0 نظر / 4 بازدید