طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی

سبزی شامل گشنیز، جعفری، شوید، ترخون، مرزه 1کیلو
لپه 2پیمانه
گوجه فرنگی 6عدد
آرد نخودچی نصف پیمانه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه،زیره سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدارلازم
آلو و گردو به مقدار لازم
برنج  1 پیمانه

تهیه آن 

لپه را از شب قبل خیس کنید و با کمی آب بپزید.برنج را نیز جداگانه پخته و به همراه لپه ها چرخ کنید، بعد سبزیها را که کاملا ریزخورد کرده اید به همراه آرد نخودچی و ادویه جات به لپه و برنج چرخ شده اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا آماده شود.آنها را گلوله گلوله کرده و وسطشان را در صورت تمایل آلوچه یا مغز گردو بگذارید و در قابلمه ی مناسب قرار دهید.
حال گوجه و آب را مخلوط کرده و بگذارید خوب بجوشد تا به سسی نه چندان سفت تبدیل شود، این سس را روی کوفته ها بریزید و قابلمه را روی شعله ی ملایم بگذارید تا آرام آرام پخته شود و جا بیفتد .همراه روغن زیتون میل کنید

http://bit.ly/1Rbqmsn

باغ دارو             کوفته تبریزی                 غذای رژیمی            آشپزی 

/ 1 نظر / 4 بازدید
نیلوفر

سلام سایت بسیار زیبایی دارید