کتلت آلمانی

 سیب زمینی 800 گرم روغن 4 قاشق غذاخوری  فلفل سیاه مقداری  پیاز بزرگ  1 عدد جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل ) ادویه به مقدار لازم


* ادویه شامل : زیره سبز، جوز هندی، پودر سیر


طرز تهیه :
سیب زمینی را حدود 10 تا 15 دقیقه با پوست بپزید. ( نباید سیب زمینی له شود )
(وقتی چاقو رو توی سیب زمینی میزنید، بیاریدش بالا نباید از چاقو لیز بخوره، یعنی زیاد پخته نباشه، اگر هم راحت چاقو تو سیب زمینی نرفت یعنی هنوز نپخته )


بعد از نیم پز شدن، پوست سیب زمینی ها را بگیری و به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرد شود.


پیاز را برش بزنید و در تابه با نیمی از روغن تفت دهید. پیاز نباید سرخ و طلایی رنگ شود!! سپس  سیب زمینی را اضافه کرده و تفت دهید.


پیاز این دورچین نباید بسوزد. تا حدی هر دو را با هم تفت دهید که سیب زمینی ها طلایی شود. در اواسط کار نمک و ادویه ها و فلفل را اضافه کرده و سرو نمایید. ( من کمی زردچوبه هم زدم )

/ 0 نظر / 2 بازدید