طرز تهیه میگو و کلم بروکلی سرخ شده

سوپ مرغ یک چهارم فنجان  سرکه برنج ۲ قاشق غذاخوری  سس سویا ۲ قاشق غذاخوری  آرد ذرت ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز له شده یک چهارم قاشق چایخوری روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه پوست کنده ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری میگوی درشت پاک شده ۴۵۰ گرم نمک یک چهارم قاشق چایخوری کلم بروکلی کوچک ۴ فنجان پیاز خرد شده ۱ فنجان


طرز تهیه میگو و کلم بروکلی سرخ شده :
۶ ماده غذایی که در ابتدای مواد لازم ذکر کردیم را در یک کاسه با استفاده از یک همزن خوب مخلوط کنید. یک ماهیتابه بزرگ برداشته و دو قاشق چایخوری روغن کانولا را روی حرارت متوسط گرم کنید.

زنجبیل و سیر را داخل ماهیتابه ریخته و ۳۰ ثانیه تفت بدهید. میگوها را به همراه نمک اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید. حالا مخلوط میگو را از ماهیتابه دربیاورید.

یک قاشق باقی مانده روغن کانولا را به ماهیتابه بریزید. بروکلی و پیاز را به آن اضافه کرده و ۴ دقیقه تفت بدهید، تا زمانی که بروکلی ها نرم و ترد شوند. حالا مخلوط میگو و مخلوط سوپ را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که سفت و غلیظ شود آن را طبخ کنید. هم زدن را فراموش نکنید!

http://bit.ly/1hiTIsa

باغ دارو‘                    آشپزی‘                   میگو ‘

 

/ 0 نظر / 3 بازدید