طرز تهیه خورش کدوی ترش

پیاز بزرگ 1 عدد  روغن مایع  به مقدار لازم  گوشت چرخ کرده 200 گرم  سیر 1 حبه فلفل ریز شیرین 5 عدد رب فلفل 1 قاشق چایخوری رب گوجه 1 قاشق غذاخوری کدو خورشتی 2 عدد آبجوش 2 لیوان سماق 1 قاشق چایخوری رب انار

1 قاشق مرباخوری

 

 



پیاز را نگینی کرده و با روغن تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و بعد از اینکه رنگش تغییر کرد سیر و فلفل ها را اضافه می کنیم. همچنین رب ها را اضافه کرده و تفت می دهیم.


کدو ها را راه راه پوست کنده و ابتدا هر کدو را از طول به 4 قسمت می بریم سپس با برش عرضی کدو هایی به اندازه انگشت شصت تهیه می کنیم و داخل مواد می ریزیم.
آبجوش، سماق و رب انار را اضافه کرده و می گذاریم بپزد. بعد از پخت غذا، باید آب کمی داشته باشد.

باغ دارو‘                  آشپزی‘                       خوروش کدو
/ 0 نظر / 4 بازدید