طرز تهیه خوراک بیفتک اسپانیایی

مواد لازم سالاد اسفناج مرکاتیو

 اسفناج: 200 گرم

 گشنیز: یک دسته

 شاهی: یک دسته

 هویج: یک عدد بزرگ

 روغن کنجد: 3 قاشق غذاخوری

 لیمو: یک عدد

 

مواد لازم دسر انبه

  انبه رسیده: 2 عدد

 شکر: یک قاشق چای خوری

 نعنای تازه: چند برگ

 لیمو: یک عدد

 ادویه

  روغن زیتون

  نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه خوراک بیفتک :

 ماهی تابه را روی گاز گذاشته. فر را روشن کرده و در درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت قرار دهید.

روی یک تخته مقداری نمک و فلفل بریزید و ران ها را روی مواد بغلتانید روغن زیتون روی آن بپاشید و بگذارید تا کمی خود را بگیرد.

 استیک ها را درون یک ظرف نسوز گذاشته و برگ های گشنیز را روی آن قرار دهید بعد آن را داخل فر و بگذارید تا به مدت 6 دقیقه نیمه پخته شود، البته اگر دوست دارید می توانید برای مدت بیشتری آن را در فر نگه دارید این به سلیقه شما برمی گردد. هرچند دقیقه یک بار آن را به طرف دیگر برگردانید.

 در آخر استیک ها را روی یک تخته چوبی قرار داده با یک چاقوی تیز برش دهید و لیمو را نصف کرده و کنار ظرف آن قرار دهید.

 

سالاد اسفناج مرکاپتو 

اسفناج ها را شسته و از شاخه جدا کنید و درون ظرف سالادخوری بریزید. به ترتیب برگ های گشنیز و شاهی را درون ظرف ریخته و با یک پوست کن هویج را لایه لایه روی سبزی ها بریزید. برای مزه دار کردن آن روغن زیتون فراوان همراه با روغن کنجد به آن اضافه کنید. کمی نمک آن را متفاوت می کند در آخر لیمو را برش زده و روی آن بچکانید.

 ماست نعنایی تاپاز

ماست را در یک کاسه ریخته و روغن زیتون را روی آن بریزید. کمی نعنای تازه همراه با نمک به آن اضافه کنید در آخر لیمو را برش زده و درون کاسه بچکانید. تمام مواد را با یک قاشق به خوبی هم بزنید و قبل از این که آن را سرو کنید حتما مزه کنید. 

 دسر انبه

 انبه رسیده را از وسط 2نیم کرده و هسته آن را درآورید. بعد آن را روی تخته گذاشته و با یک چاقوی تیز خطوط منظم چندسانتی روی آن در خط عمود و افق بکشید و بعد با دست از زیر آن را فشار دهید تا مانند گل بیرون بیاید. می توانید برای سرو از 3 یا 4 تای آن ها استفاده کنید. دانه های سفید شکر را روی آن بپاشید و برگ های ریز نعنا را روی آن قرار دهید. لیموترش را برش زده و کنارش قرار دهید.

/ 0 نظر / 7 بازدید